De Praktijk

Wat vinden wij belangrijk als praktijk?

Als praktijk vinden wij het belangrijk dat onze cliënten een fijne en mooie zwangerschap ervaren. Wij streven ernaar om u en de baby te begeleiden gedurende de hele zwangerschap en in de kraamperiode daarna. “Voorbereiding is key”. Wij staan ervoor om de cliënten te helpen met de voorbereiding voor de bevalling en het ouderschap en hierbij de kwalitatieve en aandachtvolle zorg te verlenen die jullie verdienen. Bij verloskundigenpraktijk Lente vindt u zorg en betrokkenheid rondom de bevalling onder één dak. Of u thuis wilt bevallen, of in het ziekenhuis, u wens staat bij ons centraal!

Ook kunt u bij ons terecht voor advies en coaching over zwanger worden.

Verloskundige

Bij de keuze voor een verloskundige is het belangrijk om te kijken naar iemand die bij u past. Bij Verloskundigenpraktijk Lente kunt u rekenen op verloskundige Ferishta Ibrahimi. Zij is in 2006 afgestudeerd als verloskundige en is moeder van 3 kinderen. Het krijgen van een kindje is een bijzondere gebeurtenis, die de verloskundige graag zo goed en persoonlijk mogelijk begeleidt.

Afspraak maken

Wanneer u zwangerschapstest positief is, neemt u contact op met de verloskundige voor het maken van een eerste afspraak.  Dit kan al vanaf de 8e week. Het is prettig wanneer u partner daarbij aanwezig kan zijn.

Voor het inschrijven bij Verloskundige Lente klik hier.

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Lente
Oranjeboomstraat 132
3071 BE Rotterdam
085 105 1909

Mijn naam is Ferishta Ibrahimi en ik ben in 2006 afgestudeerd als verloskundige in Rotterdam. Ik heb in diverse praktijken door vrijwel het hele land waargenomen en gewerkt. Naast dat ik ervaring heb als verloskundige heb ik ook ervaring als arts (gynaecoloog) en ben ik moeder van 3 kinderen. Ik heb 1 zoon en 2 dochters (geboren 1991, 1994 en 1996). Het mooie aan dit beroep is dat het zo dankbaar is. Er is iedere keer weer blijdschap. Het intense contact met de cliënten vind ik fijn. En dat het zo onvoorspelbaar is en spannend: leuk!