Christa Kelvin Kaithlyn Cayden Meyer

Maroeska Wijsbeek
08-06-2018

Christa Kelvin Kaithlyn Cayden Meyer

Wij hebben een geweldige kraam Week gehad. Had me geen betere kraam zusters kunnen wensen, Niet alleen voor mij en me man waren sabrina, en helma geweldig, maar ook voor onze Newborn Cayden. En ons bijna 3 jarige dochtertje Kaithlyn.

Wij hebben een geweldige kraam Week gehad.
Had me geen betere kraam zusters kunnen wensen,
Niet alleen voor mij en me man waren sabrina, en helma geweldig, maar ook voor onze Newborn Cayden. En ons bijna 3 jarige dochtertje Kaithlyn.

Je zou niet zeggen dat sabrina, een leerling is. Het is dat het aan ons verteld dat ze leerling is. Anders hadden we het niet in de gaten gehad. want ze doet het gewoon uitstekend.

Helma is echt een top vrouw. Iemand waar je goed mee kan lachen, zo goed dat ik er bijna Geen anderen woorden voor heb. Uitstekende zorg voor het hele gezin twee dikke duimen omhoog. Om het echt af te maken ik heb ook leuke weetjes en goede advies van der gekregen (en niet te vergeten ook twee duimen voor Sabrina die verdiend het echt verdiend om zelfstandige kraamverpleegster te zijn).”

Eigenlijk vinden wij het jammer dat Helma morgen voor de laatste dag hier is. Stiekem gaan we der toch wel een beetje missen.